Dat klopt!

Zakelijk schrijven voor iedereen

Verkrijgbaar als powertalk, masterclass, training, coaching, open training en co-writing.

 

Klanten, collega’s, mt’s, patiënten, burgers of stakeholders, ze willen allemaal hetzelfde: jouw tekst in één keer begrijpen. Dat is wat lezers willen, nee: eisen. En ze staan in hun recht. Je lezer moet geen moeite hoeven doen om een tekst te begrijpen.

Dat klopt! Zakelijk schrijven voor ieder

Met heel veel voorbeelden (liefst uit jullie eigen praktijk) reset ik de blik op communicatie en neem ik jullie mee in de laatste stand van zaken. Na een intensieve sessie communiceer je efficiënt, duidelijk en klantvriendelijk. Je bereikt je doel en spreekt je lezer op een prettige manier aan. Je schrijft sneller en met zelfvertrouwen je eigen teksten.

Inhoud

  • Wanneer is een tekst professioneel?
  • Hoe begin je een tekst?

  • Wat zet je wel en niet in je tekst?

  • Hoe zorg je dat je boodschap goed overkomt?

  • Hoe kun je klantvriendelijk zijn naast zeggen dat ‘het heel vervelend is’?

Recent uitgevoerd als training bij Dirk van de Broek en Dekamarkt voor TopTaal in het bedrijf, als masterclass in managementtraineeships bij KMM-groep, Metafoor Vastgoed en Software en bij Aethon voor Habitask, als coaching bij Hago Nederland en bij RRS Nederland en als open training voor ICM Opleidingen en Trainingen

Blijf op de hoogte. Voor jezelf. Voor je medewerkers.

Voor eigentijdse professionele taal en communicatie.

En volg mij op LinkedIn. Ik schrijf regelmatig prikkelende posts over hedendaagse professionele communicatie en taal. Die kun je delen met je collega's en medewerkers. De simpelste manier om frisse inzichten te verspreiden en verouderde mindsets te updaten!

© 2019 Leontine Tacoma